Contact Digi , telefon si program

Un articol cu informații despre numerele de telefon de contact, adresele si programul magazinelor Digi, adrese email și relatii clienti.

Va recomandam un articol cu informatii pe care le puteți folosi pentru a solicita asistență tehnică, a raporta deranjamente sau a obține informații comerciale despre serviciile Digi. Articolul prezintă și câteva tipuri frecvente de probleme sau avarii care pot apărea la serviciile de internet, televiziune și telefonie, precum și pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a le rezolva. Articolul este structurat în mai multe secțiuni, fiecare cu un titlu și un conținut relevant. Iată o prezentare detaliată a articolului cu informatii de contact Digi :

Telefon Contact DIGI
Telefon Contact DIGI

Contact Digi prin telefon

Această secțiune enumeră mai multe numere de telefon pe care le puteți apela pentru relații clienții Digi. De exemplu, pentru serviciile fixe, puteți apela un numar dedicat. Pentru serviciile de televiziune prin satelit, puteți apela alt numar de telefon. Pentru serviciile de telefonie mobilă, puteți apela altul.

Secțiunea explică și ce informații trebuie să aveți la îndemână pentru a fi identificați rapid, cum ar fi ID-ul abonamentului sau numărul de telefon .

Email contact Digi Romania

Această secțiune prezintă adresele de email pe care le puteți folosi pentru a trimite mesaje către serviciul de relații cu clienții al Digi De exemplu, pentru informații comerciale, puteți trimite un email la info@digi.ro, pentru reclamații, puteți trimite un email la reclamatii@digi.ro. Secțiunea recomandă și să atașați o copie a facturii sau a contractului, dacă este cazul.

Contact reclamații și deranjamente Digi

Această secțiune explică cum puteți face o reclamație sau raporta un deranjament la serviciile Digi. Aceasta in cazul în care nu sunteți mulțumiți de calitatea sau funcționarea acestora. Secțiunea menționează că puteți face o reclamație prin telefon, email, formular online sau la sediul Digi. De asemenea, secțiunea precizează că aveți dreptul să cereți despăgubiri sau rezilierea contractului, dacă problema nu este rezolvată în termen de 15 zile de la sesizare.

Cum se anunța un deranjament Digi

Această secțiune oferă un ghid pas cu pas pentru a raporta un deranjament la serviciile Digi. Secțiunea recomandă să urmați următorii pași:

  • să identificați tipul de serviciu afectat și numărul de telefon corespunzător;
  • să sunați la numărul respectiv și să așteptați să fiți preluat de un operator;
  • să vă prezentați și să comunicați codul de client Digi;
  • să descrieți problema pe care o aveți și să furnizați detalii suplimentare, dacă vi se solicită;
  • să urmați instrucțiunile operatorului și să așteptați confirmarea rezolvării problemei sau a programării unei intervenții tehnice.

Modalități de contactare Digi

Această secțiune prezintă alte modalități de contact cu serviciul de relații cu clienții al Digi, în afara celor prin telefon sau email. Secțiunea menționează că puteți folosi formularul online de pe site-ul Digi, aplicația mobilă MyDigi, chatul online sau rețelele de socializare, cum ar fi Facebook sau Twitter. Secțiunea explică și avantajele și dezavantajele fiecărei modalități de contact, precum și condițiile și cerințele pentru a le folosi.

Telefon contact Digi pe județe

Această secțiune oferă o listă cu numerele de telefon locale pe care le puteți apela pentru a contacta serviciul de relații cu clienții al Digi, în funcție de județul în care vă aflați. Secțiunea include și adresele și programul de lucru al sediilor Digi din fiecare județ. Secțiunea vă permite să selectați județul dorit dintr-o listă și să vedeți datele de contact aferente.