Pachete Focus Sat

Televiziunea prin satelit Focus Sat (DTH) ofera pachete de programe de baza si extraoptiuni ce pot fi achizitionate, activate si reincarcate online.

Pentru a receptiona programele incluse in pachetele televiziunii prin satelit Focus Sat e necesara instalare echipamentelor Focus Sat, ce pot fi achizitionate astfel:

Custodia decodorului si antenei de satelit Focus Sat:

Prin preluarea echipamentului Focus Sat in custodie clientul primeste receptorul (receiverul/decodorul) si kitul de antena satelit in custodie. Instalarea echipamentului este gratuita, insa este obligatoriu a fi efectuata de catre echipa de instalare Focus Sat. De asemenea este necesara minim achizitia Pachetului Familia pe perioada contractuala.

Achizitia decodorului si antenei de satelit Focus Sat:

Daca se opteaza pentru achizitia echipamentului Focus Sat acesta poate fi cumparat astfel: receptorul Focus Sat costa 200 lei iar antena de satelit 79 lei.

Instalarea echipamentului de catre instalator agreeat Focus Sat nu este obligatoriu in acest caz, astfel ca instalarea antenei de satelit poate fi facuta de catre oricine utilizand acest Ghid de instalare.