Instalarea echipamentului Focus Sat

Focus Sat recomanda ca instalarea echipamentului (antena de satelit, LNB, cablu coaxial, receptor de satelit) sa fie efectuata de un instalator de antene de satelit autorizat de Focus Sat.

Nivelul si calitatea semnalului receptionat de antena de la satelitul utilizat de Focus Sat sunt influentate direct de corectitudinea instalarii antenei de satelit.

Desigur, instalarea echipamentelor Focus Sat poate fi efectuata si de dvs. In acest caz insa nu beneficiati de garantia instalarii oferita de echipa Focus Sat, si va asumati responsabilitatea pt calitatea semnalului receptionat de la satelit.

Daca doriti sa efectuati instalarea Antenei de Satelit Focus Sat in regie proprie, puteti utiliza ghidul de instalare aflat aici:

Retineti ca calitatea programelor Focus Sat este direct influentata de reglarea corecta a antenei de satelit

Pentru a obtine calitate maxima a semnalului de satelit si a evita problemele ce pot sa apara pe parcursul instalarii antenei Focus Sat, trebuie sa aveti in vedere urmatoarele aspecte:

  • sa aveti un pachet de programe Focus Sat activ
  • sa aveti un echipament Focus Sat. Daca aveti alt receptor decat cel standard Focus Sat trebuie sa cunoasteti procedura de cautare si deblocare a frecventelor pe acest tip de receiver.
  • sa cunoasteti pozitionarea si acoperirea satelitului Thor 6-K2 utilizat de Focus Sat, in functie de aria geografica in care va aflati